luni, 8 octombrie 2012

Low Budget Beauty!

Greu, taaaree greu!
Avand in vedere ca nu prea apar pe blog, am zis ca ar fi frumos daca as posta ceva diferit. Si uite asa m-am alaturat acestei colaborari, impreuna cu alte colege de beauty.
Tema de astazi a fost low budget beauty, in cazul meu make-up, care trebuia sa fie in valoare de 100RON. Dupa cum ziceam si cateva randuri mai sus, greu....greu sa imi amintesc preturile exacte..si sa ma incadrez in suma.Am folosit pentru machiaj:


Fond de ten Dermablend luat la reduceri cu 11 euro - 50 lei
Paleta cu de toate No name pe post de iluminant, blush si pudra, 2 euro - 8 lei
Creion de buze pe post de ruj essence in nuanta FemmeFatale 1 euro - 4,5 lei
Cleste pentru gene - 1 leu
Creion negru de ochi - 1 leu
Pensula H&M pe post de pensula de blush si ´´´pudra´´ luata tot pe la reduceri care inteapa de nu stii ce-i cu tine, 1 euro - 4,5
Rimel I love Extreme de la essence, 2 euro(cred) - 8 lei
Betisoare de urechi pe post de pensula de ochi 0,50 centi - 1 leu
Eyedust in nuanta paragon de la Make up Store 5 euro( nu stiu, eu l-am primit, stiu ca a fost luat impreuna cu o revista -22  lei( desi stiu...am vazut ca este 13 euro, dar fata nu a platit atat, deci nu pot pune pretul de pe piata)
Total - 100 RON
Acum sa ma scuzati daca pretul nu este exact, nici eu nu stiu cat am dat bine pe ele, majoritatea sunt luate de la un magazin de cosmetice care reduce mult fata de alte magazine.
Mi-am intins bineeee fondul de ten cu mana(ups), dupaaaa am facut mixul perfect pentru pudra, cu cele trei nuante pamantii de la paleta no name si cu stufoasa de la H&M am aplicat ´´pudra´´ mea trasnet! Am creionat ochii si am aplicat eyedust-ul sclipìcios peste creion, dupa mi-am intors genele cu clestele si am aplicat rimelul. Si la urma am amestecat bine cele trei blush-uri din paleta no name si l-am aplicat cu stufoasa.
Aa! Era sa uit de ´´ruj´´....m-am ´´rujat´´ cu creionul de la essence, care apropo arata foarte bine, nu prea rezista dar la pretul lui...este ok.
Voilà!

Si va invit sa vedeti si postarile colegelor mele:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

©2009Goa | by TNB