duminică, 13 noiembrie 2011

News de la Manufaktura! Noua gama Face Care!

Inca o saptamana, si Manufaktura scoate o noua gama Face Care 100% sensitive!Sigur, multe fete dintre noi, ne confruntam cu pielea uscata, vor fi 3 produse, pentru ingrijirea tenului!

Traim intr-o perioada puternic industrializata si suntem expusi tot timpul substantelor daunatoare – radicali liberi, metale grele, fum de tigara, gaze de esapament si altele asemenea, care cauzeaza hipersensibilitate la nivelul pielii si slabesc sistemul imunitar.


Gama Manufaktura 100% Sensitive Face Care este destinata pana si celor mai sensibile tenuri, nu contine coloranti, parfumuri alergene, parabeni, alcool sau uleiuri minerale.

Tenul este clar mult mai sensibil decat alte parti ale corpului, are nevoie de ingrijire specifica. Curatarea substantelor daunatoare de la suprafata pielii este esentiala in rutina de frumusete. De aceea, noua gama aduce 3 produse de baza in ingrijirea tenului : lapte demachiant, lotiune tonica si peeling delicat.

Toate produsele au la baza ingrediente vegetale si substante active naturale si sunt testate dermatologic!
Laptele demachiant este esential in orice rutina de ingrijire. Ajuta la inlaturarea impuritatilor si machiajului, iar orice crema folosita va fi mai eficienta pe un ten perfect curatat. Laptele demachiant din gama 100% Face Care contine ulei de migdale si pantenol, inlaturand perfect orice urma de machiaj. Uleiul de migdale are proprietati anti-iritante, regenerante si nutritive, iar pantenolul are efect anti-inflamator si de reparare a tesuturilor. Pielea va ramane protejata si neteda.
Arata cam asa:


 Lotiunea tonica din gama ajuta la micsorarea porilor, impiedicand astfel murdaria si impuritatile sa intre adanc in piele. La fel ca si laptele demachiant, contine ulei de migdale si pantenol. Formula extrem de delicata pentru cea mai sensibila piele, nu provoaca iritatii.

Peelingul delicat pentru ten, cu ulei de migdale si pantenol, ajuta la inlaturarea delicata a celulelor moarte de la suprafata pielii, elimina excesul de sebum si murdaria. Este recomandata folosirea lui o data pe saptamana, evitand presiunea excesiva asupra pielii. Peelingul delicat se face cu ajutorul microelementelor de bambus pe care scrubul pe contine. Acestea respecta nevoile si structura pielii. Ca intreaga gama, contine ulei de migdale si pantenol. Pielea va ramane curata, netede si revitalizata.

Ei, ce ziceti, cum suna?
Kisees!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

©2009Goa | by TNB